kod:na44 Avustralya parmak lime (Australian Finger Lime) 80-120 cm boy, çiçekli + meyveli. Anaç fidan

Stok Kodu
na44
(0 yorum)
1.613,25 TL
* 848,73 TL den başlayan taksitlerle!
 
Avustralya parmak lime (Australian Finger Lime):
 
lime çeşitlerinden biridir. 12 ay boyunca dönem dönem çiçek açar meyve tutar. çiçekleri keskin kokuludur. Meyve kabuğu çok ince ve kokulu, meyve içi Değişik bir lezzette. Meyve kesildiğinde içerisinden şeffaf havyarlar dökülecekmiş gibi taşar. Kokteylerde, salatalarda ve meyve sularında değişik bir tat ve aroma için çok iyi bir seçimdir.
 
YETİŞTİRİLMESİ:

-5 Derecenin altına düşmeyen sıcaklıklarda, bol güneş gören ev içi pencere önü veya balkonlarda rahatlıkla yetiştirilir, yaz kış sürekli beyaz çiçek açar meyve tutar. 17 litrelik saksılarda yetiştirilir, saksının büyüklüğü bitki gelişimi ve fazla meyve tutmasına etkendir. bahçe ortamında daha fazla meyve elde etmek mümkündür.
 
Bitkiniz daha sağlıklı ve bol çiçek açıp, çok meyve tutabilmesi için. Çok iyi hazırlanmış torf (saksı toprağı) dengeli ve akıllı besinler kullanmalısınız. Bu tür besinleri internet sitemizden Torf, gübre, hazır besin,
hazır besin kısmından temin edebilirsiniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
kod:na44 Avustralya parmak lime (Australian Finger Lime) 80-120 cm boy, çiçekli + meyveli. Anaç fidan Online bitki mağazası na44 kod:na44 Avustralya parmak lime (Australian Finger Lime) 80-120 cm boy, çiçekli + meyveli. Anaç fidan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.