Kod:y007 İthal Natal eriği-Natal Plum, Carissa macrocarpa (2 yaşında)

Stok Kodu
y007
(0 yorum)
260,09 TL
* 136,83 TL den başlayan taksitlerle!
Natal eriği-(Natal Plum, Carissa macrocarpa)

Meyvesi yenen yasemin türüdür. 4-5 parçalı yıldız şeklinde beyaz hoş kokulu çiçekler açar. Resimde görüleceği gibi pembe meyveleri oluşur, meyvesinin tadı kuşburnu ile aynıdır. İçerisinde yumuşak çekirdekleri vardır, meyve içerisi tamamen meyve etinden oluşur. Kuşburnunda olduğu gibi sert çekirdek ve kılcıklar yoktur meyvesinde. Güneşi seven, susuzluğa ve strese dirençli bir bitkidir. Soğuk ve sert kış geçen yerlerdeki tepkisini bilmiyorum, kışın yaprak dökmez.

Yetiştirilmesi: kış aylarında aşırı don yapmayan bölgelerde, bol güneş alan bahçelerde. sert kış geçen yerlerde ev içlerinde güneş gören pencere önleri ve balkonlarda kolayca yetiştirilir. dayanıklı bir yasemin türüdür.

Bonzaiside güzel.

Meyvesi tropikal meyvelerdendir.aşağıdaki linkten meyvesinin fiyatını görebilirsiniz.

http://www.tradewindsfruit.com/order_fruit_a_l.htm

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kod:y007 İthal Natal eriği-Natal Plum, Carissa macrocarpa (2 yaşında) Online bitki mağazası y007 Kod:y007  İthal Natal eriği-Natal Plum, Carissa macrocarpa (2 yaşında)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.